HVV-HV Aalst VRIJZINNIG AALST HVV-HV Aalst
U bent nu hier: Home - OVM - Feesten - Lentefeest

Lentefeest

 

Wie?          kinderen 1ste lj. (6-jarigen), ouders/ familie/sympathisanten

Waar?        Koninklijk Atheneum, Graanmarkt 14, 9300 Aalst

Wanneer?  zondag, 21 mei 2017

 

Brief Lentefeest. klik hier

 

HVV-OVM Denderstreek en de leerkrachten nc-zedenleer hebben het genoegen jullie uit te nodigen op het 36ste Lentefeest dat doorgaat op zondag 21 Mei in het Koninklijk Atheneum te Aalst. Hier kan de familie genieten van een feestelijke dag in festivalsfeer.
Er zijn hapjes en tapjes, vrijzinnige spellen die rond enkele kernwaarden uitgewerkt zijn en een heus podiummoment voor elke feestkind. Tijdens de spellen trachten de kinderen samen met hun familieleden stempels te verzamelen om hun eigen Knubbe te verdienen. En het podiummoment geeft ons de kans om
hen samen met hun klasgenootjes op deze speciale dag in de bloemetjes te zetten.

 

Hieronder vinden jullie wat praktische informatie:
 Omwille van praktische en veiligheidsredenen zullen de feestkinderen voor het ontvangst in twee groepen ingedeeld worden.
 Begin maart kunnen wij jullie de ontvangstgroep van jullie kind meedelen en het exacte uur waaropjullie in het Koninklijk Atheneum verwacht worden.
 Voor de podiummomenten zullen de feestvierders volgens hun leerkracht nc-zedenleer ingedeeld worden in groepen. De concrete informatie hieromtrent wordt jullie op de dag zelf meegedeeld.
Indien jouw kind graag wil deelnemen aan het Lentefeest, gelieve dan zijn / haar aanwezigheid te bevestigen via volgend e-mailadres en dit vóór 6 maart 2017: lentefeestdenderstreek@gmail.com.
Opgelet: de inschrijving is pas definitief na de overschrijving van 40 euro op rekeningnummer BE89 0010 8686 4485 ten name van HVV-OVM Denderstreek, Keppestraat 35 te 9320 Erembodegem met volgende vermelding:                 naam kind + Lentefeest.
Een tweede brief met concrete informatie zal na de deadline van inschrijving opgestuurd worden.
Samen met de leerkrachten en hun familie maken wij er graag een echt feest van. Wij hopen jouw kind dan ook te mogen verwachten op zondag 21 mei 2017 voor een onvergetelijke dag.


Met vrijzinnige groeten,
HVV-OVM Denderstreek en de leerkrachten nc-zedenleer

 

 

 

INFOAVOND LENTEFEEST